Käytä jäljitystiedostoja

Kun ilmoitat ongelmasta Kasperskyn asiakaspalvelun asiantuntijoille, he voivat pyytää sinua luomaan raportin, jossa on tietoja Kaspersky Password Managerin toiminnasta, ja lähettämään sen Kasperskyn asiakaspalveluun. Asiakaspalvelun asiantuntijat voivat myös pyytää sinua luomaan jäljitystiedoston. Jäljitystiedoston avulla voidaan suorittaa vaiheittainen tutkimus sovelluskomentojen suorittamisesta ja määrittää, milloin virheet tapahtuvat.

Jos asiakaspalvelun asiantuntijat tarvitsevat lisätietoja ongelmastasi, he pyytävät sinua muuttamaan tietokoneesi järjestelmätyökalujen sovellusasetuksia. Asiakaspalvelun asiantuntijat antavat sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot näiden toimenpiteiden suorittamiseksi (vaiheittaiset ohjeet, muutettavat asetukset, komentosarjat, komentorivin muut vaihtoehdot, vianetsintämoduulit, erityisapuohjelmat jne.) ja ilmoittavat, mitä tietoa toimitetaan vianetsintätarkoituksiin.

Jäljitystiedostojen sisältö ja varastointi

Jälkitiedostot tallennetaan tietokoneeseen suojatussa muodossa. Ne sisältävät seuraavat Kaspersky Password Managerin rekisteröimien tapahtumien tiedot:

Jäljitystiedostot sisältävät vain tietoja, joita tarvitaan sovellusvirheisiin liittyvien ongelmien ratkaisussa.

Kaspersky Total Security 2016:n ja sitä uudempien versioiden sekä Kaspersky Small Office Security -version 5 ja sitä uudempien versioiden käyttöoikeuksien aktivointikoodit voidaan tallentaa Kaspersky Password Managerin jälkitiedostoihin, jos näitä sovelluksia käytetään yhdessä samalla laitteella.

Tietoja Kaspersky Password Managerin latausohjelman ja asennustoiminnon luomista jäljitystiedostoista

Jäljitystiedostot sisältävät tietoa tapahtumista, jotka tapahtuvat kun:

Kaspersky Password Managerin lataussovelluksen ja asennustoiminnon luomat jäljitystiedostot voivat sisältää niiden palvelimien osoitteet, joista asennuspaketti ladattiin, sekä asennettujen tiedostojen ja pikakuvakkeiden täydelliset nimet.

Kaspersky Password Managerin latausohjelman ja asennustoiminnon luomat jäljitystiedostot tallennetaan %TEMP%-kansioon seuraavilla nimillä:

Kaspersky Password Managerin lataussovelluksen ja asennustoiminnon luomia jäljitystiedostoja tallennetaan laitteellesi tuotteen asennushetkestä lähtien ja poistetaan pysyvästi, kun käyttöjärjestelmä suljetaan.

Tietoja All.log-jäljitystiedostoista

All.log-jäljitystiedostot sisältävät tiedot tapahtumista, jotka tapahtuvat seuraavien toimien aikana:

All.log-jäljitystiedostot voivat sisältää Kaspersky Password Manager -tiedostojen täydelliset nimet, verkkosivujen osoitteet, verkkolomake-elementtien tunnisteet, selainten nimet ja versiot, verkkotunnuksen nimen ja välityspalvelimen IP-osoitteen, säilön merkintöjen tunnukset ja tyypit, säilön merkintöjen nimet, kirjautumisten määrän säilössä verkkosivulle kirjautumiseksi, verkkosivulla tunnistetun lomakkeen tyypin.

All.log-jäljitystiedostot tallennetaan kansioon %ProgramData%\Kaspersky Lab\Kaspersky Password Manager 24.0\Logs ja nimetään seuraavasti:

GUI.log- ja All.log-jäljitystiedostoja tallennetaan laitteelle siitä hetkestä lähtien, kun valitset Kirjaa sovellustapahtumat lokiin -valintaruudun, ja tiedostot poistetaan pysyvästi, kun poistat sovelluksen asennuksen.